Til forsiden  
 

 

Spændende vinsmagning hos

BOHÈME VIN & MADBAR

i Herning

Fredag den 11. oktober 2019 kl. 19.00


Se et par billeder fra aftenen

Bohème Vin & MadBar

Bohème Vin & MadBar er stiftet i 2016 af Mette og Casper. Vi mødtes under vores tidligere restauratør i Aarhus, hvor vi har fået alt vores opdragelse i branchen.

Vi har været rundt omkring i Danmark, men ville gerne tilbage til Herning. Vi mente dog at der manglede et sted til det modne publikum, hvor samtale kunne få lov at være i fokus.

Derfor etablerede vi vores sted udefter de to temaer: Hyggeligt og ukompliceret.

Bohème valgte vi som navn, da der skal være plads til at være udenfor normen. Det er samme metoder vi vælger vores vine efter, der er god kvalitet til gode penge, hvis vi går lidt udenfor vores normale vinområder. (som fx med Rousillon, som jeg har baseret jeres smagning på)

Derfor samarbejder vi også primært med Bourgogne-huse omkring Chablis og ikke Beaune, til gengæld er der tale om topvine til fair priser, det samme gør sig gældende for Roussillon.

Hyggeligt og ukompliceret, det er det vi forsøger at skabe alt omkring vores sted ud fra, derfor skal der være lette vine, som kan serveres direkte i glasset, ligesom der også skal være vine på et niveau, hvor der kan samtales om valg og kompleksitet, så længe der er øje for at det er hyggeligt og ukompliceret for gæsten.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Mette og Casper

Om vinsmagningen:

På aftenen bevæger vi os rundt om Pyrenæerne, hvor vi smager Cava og hvidvin fra Nordspanien og derefter bevæger os nordpå til sydfranske Roussillion, hvor både fyldig hvidvin og rustikke, men elegante rødvine er områdets store force.

Til at ledsage vinene får vi først en servering af tapas fra det spanske, hvorefter vinene fra Roussilon får behørigt modspil af en klassisk Beouf Bourguignon.

Der er lagt i kakkelovnen til en uhøjtidelig smagning ud af huset, hvor atmosfæren, de gode fortællinger og flotte vine går hånd i hånd.

Vi smagte nedenstående vine plus en bonusvin: