Gourmet Smagning
på Sandgården
Torsdag den 11. oktober kl. 19.00
Se billeder fra
aftenen
Menuen
Cremant D'Alsace, François Runner et Fils,
Pfaffenheim, Brut
Denne
Cremant D’Alsace Brut fremstår sprudlende
med
mange fine små bobler og en flot lysegul/grønlige farve. Duften er
frisk og frugtrig.
Smagen er dejlig tør, delikat og frisk.
Lavet på druerne Pinot Gris, Pinot Blanc og Riesling.
Hertil
serverer vi 3 forskellige snack
2015, Riesling Gaentzbrunnen François
Runner et Fils, Pfaffenheim
Masser
af moden frugtsmag, som ananas, Papaya, mandarin og hvid fersken med
hints af kandiseret appelsinskal og krystalliseret honning.
Lavet på 100 % Riesling
2017, Riesling Kabinett Trocken, Weingut Hubertushof
Yderst
vellavet hvidvin på økologisk dyrkede
druer. Vinen har en liflig duft og en
elegant og harmonisk smag med
druefrugt, fint krydderi, mineralitet
og tilpas syre. Lavet på 100 % Riesling
Hertil
serverer vi laks på 2 måder så I kan
smage
forskellen på de 2 forskellige Rieslinger
2015, Pinot Noir, Domaine Du Salvard, Loire
Vinens
farve er granatrød og har
mørkerøde reflekser. Næsen mødes af
en
herlig duft af modne mørke bær, som
solbær og brombær. Smagen er behagelig
og elegant med sin lethed og frugtrigdom
og følges af bemærkelsesværdige modne
tanniner i eftersmagen.
Kan med fordel serveres afkølet
Hertil
serverer vi Rødtunge,
Rødvinen serveres både afkølet og
som
alm. rødvins temperatur
Warre's, Otima 10 year Tawny
Gyldenbrun
(tawny) farve og en god duft
af tørret frugt og valnødder. Smagen
er nærmest cremet, men alligevel frisk
med nuancer af nødder og puddersukker.
Château de Fesles, Coteaux Layon - Vieilles Vignes
Loire
En
ædelsød vin med mange komplekse duft-
og smagsindtryk. På en og samme
tid både intens og elegant.
Lavet på Chenin Blanc-druen der er angrebet
af skimmelsvampen botrytis cinerea.
Bedre kendt under navnet ædel
råddenskab, angriber og perforerer skimmelsvampen
druens skind, forøger
dermed druens fordampning og
koncentrerer således blandt andet sukker-
og syreindhold.
Det siger næsten sig selv, at høsten foregår
over flere omgange, og at al arbejde
foregår ved håndkraft og med stor
tålmodighed.
Hertil
serverer vi osteudvalg af
danske
og Franske oste
|