Til forsiden  
 

Gourmet Smagning

på Sandgården

Torsdag den 11. oktober kl. 19.00


Se billeder fra aftenen

Menuen

Cremant D'Alsace, François Runner et Fils,
Pfaffenheim, Brut

Denne Cremant D’Alsace Brut fremstår sprudlende med mange fine små bobler og en flot lysegul/grønlige farve. Duften er frisk og frugtrig.
Smagen er dejlig tør, delikat og frisk.
Lavet på druerne Pinot Gris, Pinot Blanc og
Riesling.


Hertil serverer vi 3 forskellige snack

2015, Riesling Gaentzbrunnen François
Runner et Fils, Pfaffenheim

Masser af moden frugtsmag, som ananas, Papaya, mandarin og hvid fersken med hints af kandiseret appelsinskal og krystalliseret honning.
Lavet på 100 % Riesling

2017, Riesling Kabinett Trocken, Weingut Hubertushof

Yderst vellavet hvidvin på økologisk dyrkede druer. Vinen har en liflig duft og en elegant og harmonisk smag med druefrugt, fint krydderi, mineralitet og tilpas syre. Lavet på 100 % Riesling

Hertil serverer vi laks på 2 måder så I kan
smage forskellen på de 2 forskellige Rieslinger

2015, Pinot Noir, Domaine Du Salvard, Loire

Vinens farve er granatrød og har mørkerøde reflekser. Næsen mødes af en herlig duft af modne mørke bær, som solbær og brombær. Smagen er behagelig og elegant med sin lethed og frugtrigdom og følges af bemærkelsesværdige modne tanniner i eftersmagen.
Kan med fordel serveres afkølet

Hertil serverer vi Rødtunge,
Rødvinen serveres både afkølet og
som alm. rødvins temperatur

Warre's, Otima 10 year Tawny

Gyldenbrun (tawny) farve og en god duft af tørret frugt og valnødder. Smagen er nærmest cremet, men alligevel frisk med nuancer af nødder og puddersukker.

Château de Fesles, Coteaux Layon - Vieilles Vignes Loire

En ædelsød vin med mange komplekse duft- og smagsindtryk. På en og samme tid både intens og elegant.
Lavet på Chenin Blanc-druen der er
angrebet af skimmelsvampen botrytis cinerea. Bedre kendt under navnet ædel råddenskab, angriber og perforerer skimmelsvampen druens skind, forøger dermed druens fordampning og koncentrerer således blandt andet sukker- og syreindhold.
Det siger næsten sig selv, at høsten
foregår over flere omgange, og at al arbejde foregår ved håndkraft og med
stor tålmodighed.

Hertil serverer vi osteudvalg af danske og Franske oste