Se billeder fra arrangementet.
MENU
til generalforsamlingen 20. maj 2016
Velkomstdrink
Tapas menu bestående af:
1.servering
Spinatroulade
Kæmperejer m. hvidløg
Krabbesalat i krustader
Krebsesalat i krustader
Serveres m. baguette og grønt
2. servering
Serrano skinke
Spegepølse m. fennikel
Chorizo
Salami Napoli
Bresaola
Paté m. provencekrydderi
Paté m. hasselnød
Serveres m. baguette, grønt, aïoli samt pesto
3. servering
Roquefort
Manchego
Brie
Gouda m. Brændenælde
Gouda m. tomat/oliven
Serveres med brød, kiks og frugt
Hertil serveres følgende vine:
CHARLES VII BRUT, CHAMPAGNE
Canard Duchene kombinerer på fornemste vis frugt, intensitet
og kompleksitet i
deres champagner. En
superflot Grande Cuvee Champagne
TIO PEPE DRY FINO
Tio Pepe er en tør, elegant og vidunderlig "Fino"
typebetegnelsen for en meget tør
sherry fra Sydspanien.
Tør, delikat og fin smag, med en strå-gul farve og en elegant,
men karakteristisk
blomsterduft.
PFAFF PINOT GRIS GRAND CRU, ALSACE
Denne Alsace Steinert Grand Cru Pinot Gris er spækket med
tørret frugt og syltede
bær i smagen, der derfor
fremstår fuldmoden men frisk.
SIGNOS PINOT NOIR
100% Pinot Noir fra Casablanca Valley. I duften finder man
friske hindbær samt et
strejf af modne sorte
kirsebær og blomster noter. Vinen har en god fylde og struktur.
Dette er en frisk vin med en god syre, velafrundet, modne tanniner og har en
kompleks og
harmonisk afslutning.
BARBERA D'ASTI VILLA AURORA, PIEMONTE ITALIEN
Denne vin er fremstillet på 100% Barbera druer fra Piemonte, i
det nordvestlige
Italien. I duften
fornemmes der svesker og brombær. Smagen er behagelig frugtkrydret
med tone af
lakrids. God blød og lang eftersmag.
Hyggevin
COLLEZIONE CINQUANTA, PUGLIEN ITALIEN
Collezione Cinquanta er fremstillet på druerne Primitivo og
Negroamaro fra hele
Puglien området. Duften
og smagen er intens af modne frugter, svesker, vanilje og
lakrids.
Eftersmagen er lang og behagelig kydret.
GÊ
Gê er et blend på druerne Carmenere, Syrah og Cabernet
Sauvignon fra Colchagua
Valley. I duften finder
man moden frugt, rosmarin,lavendel samt et strejf af
mørk
chokolade,kaffe og krydderi. En harmonisk frugtsmag med et strejf af lakrids.
Efter middagen serveres kaffe/the med lidt sødt
|