Til forsiden  
 

 

 
Se billeder fra arrangementet.

MENU til generalforsamlingen 20. maj 2016

Velkomstdrink

Tapas menu bestående af:

1.servering

Spinatroulade

Kæmperejer m. hvidløg

Krabbesalat i krustader

Krebsesalat i krustader

Serveres m. baguette og grønt

2. servering

Serrano skinke

Spegepølse m. fennikel

Chorizo

Salami Napoli

Bresaola

Paté m. provencekrydderi

Paté m. hasselnød

Serveres m. baguette, grønt, aïoli samt pesto

3. servering

Roquefort

Manchego

Brie

Gouda m. Brændenælde

Gouda m. tomat/oliven

Serveres med brød, kiks og frugt

Hertil serveres følgende vine:

CHARLES VII BRUT, CHAMPAGNE

Canard Duchene kombinerer på fornemste vis frugt, intensitet og kompleksitet i deres champagner. En superflot Grande Cuvee Champagne

TIO PEPE DRY FINO

Tio Pepe er en tør, elegant og vidunderlig "Fino" typebetegnelsen for en meget tør sherry fra Sydspanien. Tør, delikat og fin smag, med en strå-gul farve og en elegant, men karakteristisk blomsterduft.

PFAFF PINOT GRIS GRAND CRU, ALSACE

Denne Alsace Steinert Grand Cru Pinot Gris er spækket med tørret frugt og syltede bær i smagen, der derfor fremstår fuldmoden men frisk.

SIGNOS PINOT NOIR

100% Pinot Noir fra Casablanca Valley. I duften finder man friske hindbær samt et strejf af modne sorte kirsebær og blomster noter. Vinen har en god fylde og struktur.
Dette er en frisk vin med en god syre, velafrundet, modne tanniner og har en
kompleks og harmonisk afslutning.

BARBERA D'ASTI VILLA AURORA, PIEMONTE ITALIEN

Denne vin er fremstillet på 100% Barbera druer fra Piemonte, i det nordvestlige Italien. I duften fornemmes der svesker og brombær. Smagen er behagelig frugtkrydret med tone af lakrids. God blød og lang eftersmag.

Hyggevin

COLLEZIONE CINQUANTA, PUGLIEN ITALIEN

Collezione Cinquanta er fremstillet på druerne Primitivo og Negroamaro fra hele Puglien området. Duften og smagen er intens af modne frugter, svesker, vanilje og lakrids. Eftersmagen er lang og behagelig kydret.

Gê er et blend på druerne Carmenere, Syrah og Cabernet Sauvignon fra Colchagua Valley. I duften finder man moden frugt, rosmarin,lavendel samt et strejf af mørk chokolade,kaffe og krydderi. En harmonisk frugtsmag med et strejf af lakrids.

Efter middagen serveres kaffe/the med lidt sødt