Vinsmagning
med
Wine Traveller v/ Nicolai Værebro
og Pietro Beconcini
Torsdag den 13.10.2016 kl. 19.30
Billeder fra arrangementet.
Fresco di Nero
100% Tempranillo. Frisk duft af røde bær og
citrus. En rødvin produceret
som en sommervin - frisk og elegant.
Antiche Vie Chianti DOCG
70% sangiovese og 30% Colorino, Canaiolo, Malvasia.
Dyb og varm
duft af viol og mørke kirsebær.
Maurleo
50% sangiovese og 50 % Malvasia Nero. 12 mdr. på
franske fade.
Mørk rubin rød med en næse af mørke bær
og vanille.
Chianti Riserva
18 mdr. på slovenske fade. 85% Sangiovese og 15%
Canaiolo. En
fløjlsblød vin.
Reciso
100% Sangiovese fra 2 forskellige stammer. 18 mdr.
på Slovenske og
Franske fade. En fantastisk kompleks vin.
Vigna alle Nicchie
100% Tempranillo. 24 mdr. på franske fade. Dyb
mørk violet fyldt med
blomster, frugt, lakrids, kaffe, kakao, læder og fløde.
Pietro
Beconcini
Aftenens vine kommer fra trøffelbyen San Miniato i
Toscana. Den italienske producent
Pietro Beconcinis vingård ligger der.
Pietro Beconcini er en mindre vingård, hvis
vinmarker er fyldt med fossiler, som
giver et godt særpræg til de enkelte vine.
Pietro Beconcini har desuden 60 ha med den Spanske
drue Tempranillo. Tempranillo dyrket i
fossilrig jord og med en mildere temperatur end
i Spanien, gør disse Tempranillo vine spændende.
|