Til forsiden  
 

Vinsmagning med

Wine Traveller v/ Nicolai Værebro

og Pietro Beconcini

Torsdag den 13.10.2016 kl. 19.30

 
Billeder fra arrangementet.

Fresco di Nero

100% Tempranillo. Frisk duft af røde bær og citrus. En rødvin produceret som en sommervin - frisk og elegant.

Antiche Vie Chianti DOCG

70% sangiovese og 30% Colorino, Canaiolo, Malvasia. Dyb og varm duft af viol og mørke kirsebær.

Maurleo

50% sangiovese og 50 % Malvasia Nero. 12 mdr. på franske fade. Mørk rubin rød med en næse af mørke bær og vanille.

Chianti Riserva

18 mdr. på slovenske fade. 85% Sangiovese og 15% Canaiolo. En fløjlsblød vin.

Reciso

100% Sangiovese fra 2 forskellige stammer. 18 mdr. på Slovenske og Franske fade. En fantastisk kompleks vin.

Vigna alle Nicchie

100% Tempranillo. 24 mdr. på franske fade. Dyb mørk violet fyldt med blomster, frugt, lakrids, kaffe, kakao, læder og fløde.

Pietro Beconcini

Aftenens vine kommer fra trøffelbyen San Miniato i Toscana. Den italienske producent Pietro Beconcinis vingård ligger der.

Pietro Beconcini er en mindre vingård, hvis vinmarker er fyldt med fossiler, som giver et godt særpræg til de enkelte vine.

Pietro Beconcini har desuden 60 ha med den Spanske drue Tempranillo. Tempranillo dyrket i fossilrig jord og med en mildere temperatur end i Spanien, gør disse Tempranillo vine spændende.