Til forsiden  

Vinsmagning med


Tryk på billedet af Rinaldi 
for at se billeder fra aftenen.

 

VILLA RINALDI PREMIER SPUMANTE 2011

WSSP Point (Smagspoint): 92
Alkohol: 12,5%
Druer: 100% Chardonnay
Farve: Lys gylden
Duft: Duft af forårets blomster, jasmin og vilde roser.
Smag: Elegant frisk frugt, forfriskende og perlende.
Serveringstemperatur: 6
Velegnet til: Sushi og vegetar menuer. Perfekt med sarte skaldyr: muslinger,
blæksprutter.

BUGLIONI DISPERATO 2013

Druetype: Garganega
Farve: Lys strå gul farve
Duft: Intens duft af friske blomster og tropiske frugter
Smag: Full-bodied, saftig smag med citrus, abrikos og pære.
God balance og en forfriskende finish. Friskheden i vinen
frembringes ved fire måneder på rustfrie ståltanke. Som en
luksus Soave.
Serveres: 8-10 ° C.

POGGIO BORGONI ROSSO TOSCANA 2010

WSSP Point (Smagspoint): 85
Alkohol : 13,5%
Druer: Sangiovese 95% - Merlot 5%
Farve: Ruby rød
Duft: Liflig duft med hints af røde bær
Smag: Blød og harmonisk med god intensitet.
Serveringstemperatur: 16 - 18
Velegnet til: Lyse kødretter og fyldige oste, eller bare til hygge.

POGGIO BORGONI CURVA VESCOVO, CHIANTI CLASSICO 2011

WSSP Point (Smagspoint): 76
Alkohol :13%
Druer: Sangiovese 85 %, Merlot 15 %
Farve: Rubinrød intens
Duft: Noter af modne bær, med elegante noter af krydderi og strejf
af vanille
Smag: God struktur, afbalanceret og harmonisk
Serveringstemperatur: 18
Velegnet til: Kødretter og fyldige oste, eller bare til hygge.

BEPIN DE ETO CRODA RUNCA 2000

WSSP Point (Smagspoint): 95
Alkohol :14%
Druer: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Marzemino
Farve: Granatrød med rubinrøde nuancer, intens og dyb
Duft: Æterisk og elegant bouquet. Noter af orientalsk krydderier
Smag: Rig og elegant med velafbalanceret syreindhold, pikant og dvælende med en tør finish, der afslører bløde tanniner.
Serveringstemperatur: 16 – 18
Velegnet til: Kødretter og fyldige oste, eller bare til hygge.

VILLA RINALDI AMARONE MAIORE 2001

WSSP Point (Smagspoint): 90
Alkohol : 15 %
Druer: 70 % Corvina fra Verona 25 % Rondinella fra Verona 5 %
Molinara fra Verona
Farve: Dyb violet rød
Duft: Intens moden duft af modne bær, syltede figner og svesker.
Smag: Mørke bær og blommer og lang krydret eftersmag. Ligger
mellem den sødlige og den tørre stil. Vinen er ikke dekanteret og der kan forekomme en anelse bundfald. Vi anbefaler at vinen stilles op et døgn før den skal drikkes.
Serveringstemperatur: Dekanteres og nydes ved 18.

VILLA RINALDI CORPUS AMARONE 2000

WSSP Point (Smagspoint): 100
Alkohol: 16%
Druer: 70 % Corvina fra Verona 30 % Rondinella fra Verona 10 %
Molinara fra Verona
Farve: Dyb violet rød
Duft: Sødmefuld med marcipan, sveske, rosin og blommer og en
fantastisk dybde.
Smag: Sødmefuld, cremet og rund med magtfuld, intens sveskeblomme
og rosin og yderligere 10-15 lag af frugtkoncentration, som man kan dvæle ved.
Serveringstemperatur: 20 - 22 grader
Velegnet til: Parmesan, ren nydelse og meditation. Rødt kød, vildt og
oste. Dekanteres 1 time før.

VILLA RINALDI DOLCE DE CREME 2003

WSSP Point (Smagspoint): 100
Alkohol Procent: 11,5 %
Druer: 40 % Chardonnay 30 % Pinot Noir 30 % Garganega
Farve: Gylden
Duft: Pragtfuld duft af honning og sødme.
Smag: Fed perlende og med smag af honning, chokolade, kaffe - ren
nektar. Produceret på tørrede druer. Findes i størrelser helt op til 36 liter.
Serveringstemperatur: 8
Velegnet til: Rigtig god til et glas i utide. Cremede desserter. Til oste
som Picorino og gedeoste.