Se et par billeder fra aftenen
Det var
en forrygende oplevelse, vi smagte vine fra
Kranskop
Wines i Sydafrika og fra Elqui
Wines i Chile.
Vinbonden fra Chile, Steffan Jørgensen, overraskede ved selv at præsentere
sine vine via Skype.
Her ser vi ham på "storskærmen" medens han taler med Ernst.
Hvidvin Muscatel/Pedro Jimenez
En frisk og velafbalanceret hvidvin med en sprød og aromatisk
bouquet af forårsblomster, orange, citrus,
tørrede abrikoser og knuste sten.
Passer perfekt til skaldyr, fisk og grønne salater.
Carmenere/Syrah
En blød vin med en krydret næse af modne brombær, egetræ,
tobak, teblade og jord. Carmenere/Syrah byder på
en sødmefuld og mineralsk smag med en frisk syre
og blide tanniner.
Passer perfekt til kødsauce, rødt kød, men kan også nydes til en række
forretter.
Carmenere
En blød og aromatisk hvidvin med en let parfumeret næse af
cedertræ, bark, jord, krydderier og røgelse.
Carmenere byder på en kompleks og vedholdende
smag af mørk frugt med noter af egetræ og røget
rosmarin.
Passer perfekt til lammesteg, rødt kød og cremede pastasaucer.
Syrah
En dejlig blød og fyldig rødvin med en krydret næse af
egetræ og mentol med et strejf af bacon. Syrah
byder på masser af aromatiske sorte kirsebær med
noter af jord og tørrede urter.
Passer perfekt til rødt kød og BBQ.
Kranskop Chardonay
100% Chardonay druer, dyrket i Robertson, Western Cape i
Sydafrika. Druerne er plukket før kl. 12 middag
for at bibeholde så megen frugt i druerne som
muligt. Vinen har en utrolig flot klar farve,
delikat duft af modne tropiske frugter, fyldig og
frisk smag af citrus, samt en lang og behagelig eftersmag.
Særdeles velegnet til cremede pastaretter, kylling, fisk og grønsagsretter.
Bør drikkes forholdsvis ung.
Kranskop Cabernet Sauvignon
100% Cabernet Sauvignon druer, dyrket i Robertson Western Cape
i Sydafrika. Druerne er håndplukket og
håndselekteret. En rødvin med en fantastisk flot
farve, delikat duft, fyldig frugtsmag med noter af
nødder, velintegrerede tanniner, samt en lang og behagelig eftersmag.
Særdeles velegnet til okse- og kalvekød, smagfulde gryde- og pastaretter,
samt fyldige oste.
Kan drikkes nu, men har også et godt henlægningspotentiale. |