|
Smagningen den 2. februar 2012
Hvidvine
Sancerre Jean Claude Fromont 2010, Frankrig
Stor aromatisk vin med indtagende bouquet, kraftig tør
smag med den eftertragtede ledsagelse af “smør” og
lækker fedme. Flot finish og
lang frugtig eftersmag.
Anvendes som aperitif og perfekt til Seafood
og klassiske fiskeretter.
Chablis 1. Cru Jean Claude Fromont 2010, Frankrig
Denne Chablis 1. Cru er produceret på en helt utrolig
blanding fra vinmarker i
Montmains området.
Frugtrig aroma med tanker på
hvide blomster og med en
enestående duft der
kendetegner kun de allerbedste
Chabliser. En lang kraftfuld finale
med en guddommelig
kompleksitet, gør denne vin
til en af de fornemmeste
repræsentanter fra Chablis.
Anvendes som aperitif eller til fiskeretten samt skaldyr.
Rødvine
Chateau Croizet Bages 2000 Pauillac, Frankrig
Lavet på druerne Merlot, Cabernet Sauvignon
og Cabernet Franc.
Dette Chateau har en lang,
traditionsrig og altid stabil
kvalitet og produktion bag
sig. I vinen er anvendt de
for Pauillac traditionelle
anvendte druer. Resultatet er blevet
til en blød, kraftfuld og
velafbalanceret rødvin, med mange
smagssignaler af moden frugt
og mørk chokolade.
Til det gode køkken, oksekød, vildt, lammekød og gode oste.
Brunello Palagetto Tenute Niccolai, Toscana, Italien
Lavet på 100 % Sangiovese.
Rubinrød med granat nuancer. Smagen er generøs og
elegant, med al den charme
som Sangiovese druen tilfører.
Stilfuld vin med en aroma af friske bær og antydningen af
læder, en vin med en stor struktur og veldefineret finish.
Egnet til rødt kød, gryderetter og modne oste.
Amarone San Paolo Classico 2008, Veneto, Italien
Lavet på druerne Corvina - Molinara - Rondinella.
Amarone vinen kommer fra Norditalien, nærmere bestemt
Veneto området. Denne kraftfulde Amarone vin er fremstillet
på 3 forskellige druer. Efter
høsten lufttørres druerne i 3 - 4
måneder. Netop denne proces er yderst kendetegnende for
Amarone vine. Lufttørringen giver den ekstra fylde og høj
alkoholprocent, samt den dybe røde farve. Vinen er
fløjlsblød i smagen med et
strejf af kirsebær og mandler.
Vildt, kraftige kødretter samt til
gode lagrede oste.
Casa Rivas Carmenere Gran Reserva 2009, Chile
Lavet på druerne Carmenere, Cabernet Sauvignon ,
Syrah og Cabernet Franc
Denne vin er fra en af Chiles fornemmeste vinproducenter
og er produceret af udvalgte druer fra de
bedste vinarealer.
Rødviolet farve, intens og yderst delikat
aroma af moden
frugt, og strejf af chokolade og tobak.
Lagret på nye franske
egefade i 12 mdr. Fornem balance og struktur.
Denne høje kvalitet gør det kun muligt at
producere
6000 flasker på årsbasis,
hvilket gør den meget eftertragtet blandt
kendere.
Egnet til steg og bøf af okse, fuglevildt, andebryst
og til ikke for stærke oste.
Quinta do Pégo Vintage Port 2006
Produceret af Rózes vinmager Manuel Henrique
under overvågning af Wouter Pienaar.
Det er en pragtfuld Vintage port af allerbedste kvalitet.
Den har en flot intens rubinrød farve, delikat og kompleks
bouquet af tørret frugt, blomme, samt et strejf af vilde
blomster. Elegant og fyldig og velafbalanceret i smag,
kraftfuld og samtidig med bløde tannier,
samt en
lang og utrolig behagelig eftersmag.
|
|