Vi gør det igen, igen …….
Se billeder
Vi har bedt Peder Hermansen fra Vinladen
i Ølby om endnu engang at
præsentere vine fra sit sortiment. Det
plejer, at være en stor succes og rigtig god aften, når Peder
er på besøg og det satser vi på, at
det også bliver denne gang.
Vi skal smage følgende:
Hvidvine
Bodegas Antonio Arraez Valencia Spanien.
Verdil A2 2010
En meget sjælden vin lavet på druen Verdil, der
kun dyrkes på to marker i
Valencia. Duften er som Riesling, og smagen meget
fed og intens. Meget frugt og power, men også en meget
let drikkelig vin.
Bodegas Rosalie De Castro Rias Baix Spanien
En meget berømt vin fra nordvest Spanien, Rias
Baix. Vinen er lavet på den
fornemme drue Albarino. En unik vin med stor
intensitet og meget smag.
Domaine Les Enfant Sauvages Cool Moon 2009
Der er produceret 2000 stk. Druerne er håndplukket
og trådt med fødderne.
Derefter er vinen gæret og lagret på egefade,
som giver en utrolig aroma. Vinen er en lille perle.
Rødvine
Vignoble de la Ramiere 2010
Vinen kommer fra Saint Chinian i det nordlige
Languedoc. Jorden i området
indeholder megen kalk og skifer, hvilket klart
afspejler sig i vinen, der har en unik kølighed. Denne vin
har opnået både guld i Paris og i IGP France. Lavet for en stor
del på Syrah, der har fået en speciel gæringsmetode, hvilket
vi skal høre mere om ved aftenens foredrag..
Azienda Gamba Gniera Valpolicella Campadel
2006
En unik vinoplevelse fra Amarone huset Gamba. Kult
Amarone der kun har fået halv
tørretid og i stedet for fadlagring fået
5 år på tank. Det er frækt og modigt, men resultatet er helt
fantastisk.
Les Coteaux Fournas Cotes du Rhone 2010
Les Galets Roulés. Et brag af en vin på 14,5 %
power. Rhone i sin fineste form.
Det specielle her er at man har brugt
rullesten om stokkene. Vinen er storladen, kraftig og tung.
Casa Alarcon Nea 2008 Peti Verdot
Tierra de Castilla Spanien. Sydvest for Valencia
ligger dette spændende vinhus,
der laver manchego oste og gode vine. Denne
Petit Verdot er meget unik og speciel. En fed og cremet
vin, let krydret og meget nuanceret.
|