Til forsiden  

Smagningen den 18. november 2010

Billeder fra aftenen

Julen nærmer sig og vi har allieret os med Kim Hedemann, som de fleste 
nok kender fra smagninger med Rhaidar Hansen. 

Kim Hedemann
Trade Partners

Søgade 32
DK-6000 Kolding

Tel: +45 40 29 63 14

kim@tradepartners.dk


Kim vil præsentere vine, fra Californien og Sydafrika, der får englene til at synge !!

 

Cypress Vineyards Sauvignon Blanc, Californien

Cypress Vineyards Merlot, Californien

Vrede en Lust “Classic”, Simonsberg Paarl, Sydafrika

Constantia Saddle, Constantia, Sydafrika

Rhebokskloof Shiraz, Agter Paarl, Sydafrika

Constantia “Glen”, Constantia, Sydafrika

 

Cypress Vineyards Sauvignon Blanc, Californien

Vores Sauvignon Blanc har en frisk og ungdommelig farve med en kraftig duft af grapefrugt, mandarinskal og friske urter. Dette følges op af en forfriskende og velafbalanceret smag, der gør vinen til en perfekt ledsager til sommersalater og stegt fisk. Vinen er kåret til bedste hvidvin af alle på California Wine Fair 2010 og fik 95 point.

Cypress Vineyards Merlot, Californien

Vinen fremstår granatæblerød med reflekser, der antyder fuldmodning. Dejlig duft af friske blommer, ribs og sure kirsebær fulgt op af en tone af mint. Vinens silkebløde fylde føres igennem til en lang afslutning. Vi anbefaler vinen til oksekød med en rødvinssauce eller barbecue ribs. Vinen kan nydes ung eller henlægges i 5 år

Vrede en Lust “Classic”, Simonsberg Paarl, Sydafrika

Denne vin er det flotteste svar på et klassisk Bordeaux blend lavet uden for Frankrig. Elegant og med stor fylde, toner af chokolade, solbær og læder. Lagret i 14 måneder på nye franske fade, og derefter i 24 måneder på flaske inden den sælges. Nobel og mad venlig vin med elegante toner. En vin som med fordel kan drikkes nu, men også lagres 4-5 år.
 

Constantia Saddle, Constantia, Sydafrika

Vinen har en dyb og fyldig rød farve med en jævn overgang til en brunlig kant. I næsen er der mineralske toner med en baggrund af velintegreret eg, der fortsætter med en duft af aske, chokolade og klassisk cedertræ. Vinen har god fylde og tyngde med smag af modne røde frugter og god tobak. Syren er meget saftig og fadlagringen bringer god kompleksitet til denne klassiske vin der slutter i en meget lang og vedholdende eftersmag.

Rhebokskloof Shiraz, Agter Paarl, Sydafrika

Vundet prisen som bedste Shiraz i verden, og Anton Du Toit lægger ikke skjul på at Rhône dalen i Frankrig er hans mål med denne vin. Medium fylde og elegante toner af krydderier, røde  frugter og bær samt sort peber. Vinen er delikat sød og meget venlig, og giver lyst til næste mundfuld. Vinen er flot nu, men kan også gemmes 5-6 år frem med fordel
 

Constantia “Glen”, Constantia, Sydafrika

Der er stor dybde i farven med et næsten uigennemsigtigt center med en rubinrød kant. Det første indtryk fyldes af en duft af mørke frugter og krydderi. Klassisk cedertræ og solbærnuancer afslutter indtrykket af en klassiker. Et kunststykke i velafbalanceret vin, hvor smagsindtrykkene glider fejlfrit ind over hinanden. De modne tanniner giver struktur og fylde til en overmåde kompleks og elegant vin der slutter med længde og fedme Druer fra 66 forskellige dele af vinmarkerne indgår i dette sammenstik, der efter en let presning lagrede særskilt i 14 måneder på fransk eg. Efter et stort antal prøvesmagninger der skulle afgøre den endelige blanding blev vinen tappet i juli 2008.

Aftenen slutter med en lille surprise………!