Program for smagningen den 27. august 2009
Billeder fra 27. august
Lobster Key 2006, New Zealand
Druesorten er Sauvignon og vinen
kommer fra distriktet Marlborough.
Vinen har en aromatisk duft, samt en ren og frisk
smag.
Velegnet til fiskeretter, fjerkræ eller som aperitif.
Groot Constantia - Landgoed 2007,
Sydafrika
100% Shiraz drue fra distriktet
Constantia Valley.
En velafbalanceret mørk rubinrød farve fyldt med aromaer som røget
krydderi, peber og solbær.
Garvesyren er solid og eftersmagen er blød og lang. Velegnet til alt
slags vildt.
Merlot Primitivo Tarantino 2007,
Italien
Vinen kommer fra Puglia distriktet og
er en blanding af 60% Merlot og 40% Primitivo.
Farven er rubinrød og vinen har masser af kraft
og krop.
Elegant med en lang eftersmag. Velegnet til
pasta med grønsager og kødsauce,
men også til kødretter med svinekød eller
lam.
Relais de Durfort Vivens 2004,
Frankrig
Vinen her er en blanding af 65,5%
Cabernet Sauvignon, 24% Merlot og 10,5 %
Cabernet Franc
og kommer fra Bordeaux - Margaux. Vinen har en
flot rubinrød farve.
Hører ikke til blandt de tungere Bordeaux vine
og er derfor perfekt
for dem der ønsker en lettere vin med en noble bouquet og en
let kraftig finish.
Château Bel Air Gallier 1999,
Frankrig
Igen en vin lavet af flere druesorter
denne gang fra området Saint - Emilion.
60% Merlot, 25% Canermet Sauvignon og 15% Cabernet
Franc.
En dybrød vin med en behagelig duft af frugt, der minder om blomster
og krydderier.
Aromaen minder om sorte kirsebær og røde
skovbær.
Druerne høstes ved håndkraft. Gæres i ståltanke og
herefter udvikles vinen på egetræsfade.
Velegnet til oksekød, svinekam, lam og
fuglevildt. Også ideel til modne oste.
Vistalago - Rosso Veronese 2007,
Italien
Vinen kommer fra Verona området og
er lavet af 70% Corvina, 15% Merlot og 15%
Cabernet.
En kraftfuld vin, dybrød farve, træagtig overtoner, rund og blød.
En blød tannin med en fin lang eftersmag.
Corvinadruen høstes i oktober, gæres og lagres
på træfade
før den blandes med Merlot og Cabernet vine i
ståltanke.
Velegnet til grillet oksekød eller vildt, samt til modne oste.
|